Fernwood Condo

After renovating and painting the kitchen, dining and living areas, these condo owners wanted help putting the finishing touches to their new space. Seating was increased in the living area with new furniture, and we revamped the fireplace in a similar shade to balance the room. We extended the blue kitchen wall into the dining room, installed a sparkling glass backsplash and accessorized with plants, pillows, rugs, throws and art in a riot of colors to create continuity throughout the rooms. The end result is a comfy oasis that perfectly suits the owners’ easy-going style and love of color!

 

Working with Carmen was easy and fun. She had such a wealth of ideas and experience and always considered our taste and budget in every decision. Carmen knew how to keep my husband and I informed through each step of the change. I love the transformation that’s been made – people comment on how well it suits us. Our house now feels like a home and I love stepping through the door.

J. Dromarsky – October 2009


[Return to Project Menu]

Living/Dining Rooms   Kitchen  
Before
After
Before
After
Ensuite Bath
Before
After

[Return to Project Menu]